Profil / Mine hunde

Mine hunde

Først vil jeg sige, at have 2 store hunde, ikke bare er at sidde derhjemme og se dem vokse op sammen. Jeg bruger meget tid på mine hunde. Jeg træner dem i alle mulige situationer, f.eks. når vi er ude at gå tur, og når familien kommer på besøg. Også selv om Tjoppy er over 6 år, så bliver hun aldrig for gammel til at blive trænet, tværtimod elsker hun det stadigvæk.

Jeg er meget glad for alt som jeg har lært ind for hundetræning og adfærd. Alt dette kan jeg nu give videre til mine hunde og andre hunde med problemer.

Tjoppy: Er en flatcoated retriever, som er mit et og alt. Jeg syntes at starte op med en flatter er ikke for nybegyndere. Det er den af alle retrieverne, der er mest livlig og glad, og som har sværest ved at holde sig i ro. Selvom Tjoppy er 6 år gammel, så er der meget liv i hende og hun kræver meget træning. Tjoppy blev startet op med en forkert træning, hvor vi brugte mere tid på at rette på vores hund, end at se på det positive i dem. Derfor fik jeg ikke helt den hund jeg ønskede.  Jeg fokuserede mere på Klikkertræning, og efter at have prøvet det i en periode så jeg så gode resultater, at det var den træningsmetode jeg fremover ville bruge. Det er også sjovere for hunden at træne på den måde.

Nu kan Tjoppy mange sjove tricks, som hun elsker at vise os alle sammen. Og mange af dem kan jeg bruge til hverdag, når jeg vil have hende til at gøre noget bestemt. Klikkertræning har f.eks. gjort, at Tjoppy nu kan holde en dummy i munden indtil jeg giver hende kommando om at slippe den, dette var mit store problem, da vi ikke brugte klikker til træning. Jeg kan faktisk holde en MEGET lækker godbid foran hendes næse uden hun slipper dummyen.

Obelix: Er en Golden retriever,han blev 5 år og døde den 14/3 2014 af en svær infiktion, og ham savner vi meget.. 

Bella: Er en Labrador Retriever, på 3 år, hun er en formel 1’er, og som jeg kalder hende lynet. For hun er nok den dygtigste, hurtigste og klogeste hund jeg nogensinde har haft. Bella er kun blevet trænet op med klikkertræning, og til det kan jeg kun sige, at hun er blevet dygtigere og meget mere glad for at arbejde, end de andre hunde. Hun elsker al træning, og hun kan også mange sjove tricks. Hun er en glad lille labrador som lystrer godt, og elsker at lege med andre hunde. Hun elsker når der kommer besøg, men kan godt være lidt for meget glad når gæsterne kommer indendørs

Lone Rosenberg  | Tlf.: 27 59 52 56 | lone@abchundetraening.dk