Hundetræning / Kombi-hold

Kombi-hold

 
Max 8 hunde så vær hurtig med tilmelding.
 
  
 
 
Træning Søndag:  fra
 
 
Pris: 500 kr.  8 gange:   8 træningstimer.
Tilmeld dig her 
 
Holdet er for dig, der har gået til hundetræning før, og ikke fik nok ud af træningen, og gerne vil have mere kontakt til din hund på en sjov måde.

Vi arbejder med klikkertræning, men du bestemmer selv, om du vil bruge en klikker.

(fra begynderniveau og op efter, tilpasset dig og din hund)

Kombiholdet er, som navnet antyder, en kombination af flere forskellige typer træning. På dette hold vil vi arbejde med emner som:

  • Hverdags lydighed(Hvor vi har indkald med forstyrrelser - gå pænt i snor, rally gør, at man lærer hunden at gå pænt i snor.Så træner vi også på Bliv - gå i kurv/tæppet og bliv glad for at ligge der)
  • Samarbejde og selvkontrol
  • Tricks og sjove øvelser
  • Rally-lydighed 

Rally lydighed er startet for at lave et sjovt alternativ til alm. lydighedsarbejde. men pas på.... Du og din hund bliver bidt af det! Det er vigtigt at hunden synes det er sjovt, og der stilles ikke så store krav til perfektion i øvelserne, som i traditionel lydighed. Man må tale lige så meget med sin hund man vil, man må også bruge kropssprog, tegn og klap på låret - alt det man vil. På banen er der sat skilte op som viser hvad man skal gøre. som er en sjov lydighedstræning. Hund og ejer lærer noget på den sjove måde. Der kan være op til 10-15 skilte på banen for begyndere.

           

 

Eksempler på skilte vi bruger til Rally.
Lone Rosenberg  | Tlf.: 27 59 52 56 | lone@abchundetraening.dk